Dakdekkerij Tilburg
 • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
 • Altijd 100% betrouwbaar advies
 • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakbedekking

dakbedekking

Dakbedekking plaatsen of vervangen

Er zijn verschillende soorten dakbedekkingen beschikbaar, die elk geschikt zijn voor verschillende typen daken. Bij het kiezen van de juiste dakbedekking voor uw woning, kunt u bijvoorbeeld denken aan materialen zoals EPDM, leien, dakpannen of groene daken. De keuze voor de juiste dakbedekking is afhankelijk van het type dak van uw woning en uw persoonlijke voorkeuren en budget. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de beste optie voor uw situatie.

Dakdekker Tilburg staat voor u klaar om u te helpen bij het aanleggen of vervangen van uw dakbedekking. Met onze expertise en ervaring bent u verzekerd van een stevig en duurzaam dak dat lekkages voorkomt en zorgt voor een betere isolatie van uw woning. Een hogere isolatiewaarde betekent bovendien dat u kunt besparen op uw energiekosten.

 • Transparante werkwijze
 • Ervaren dakdekker
 • Alles met u in overleg

Onze dakdekkers in Tilburg werken nauwkeurig en efficiënt om uw project op tijd en binnen het budget af te ronden. Wij staan bekend om onze transparante werkwijze, waarbij we u van begin tot eind op de hoogte houden van onze aanpak en de kosten. Wij luisteren naar uw wensen en voorkeuren en bieden op maat gemaakte oplossingen die aan al uw behoeften voldoen. Neem gerust contact met ons op om uw project te bespreken en te kijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

Geschikte dakbedekking vinden

Voordat we starten met het plaatsen van uw nieuwe dakbedekking, is het belangrijk om de juiste keuze te maken die past bij uw woning en uw wensen. Onze deskundige dakdekkers in Tilburg adviseren u graag bij het maken van deze keuze. Wij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van dakbedekking en zorgen ervoor dat u een weloverwogen beslissing kunt maken.

Of het nu gaat om EPDM, leien dak, dakpannen of een groen dak, wij kunnen u voorzien van de juiste informatie en advies om ervoor te zorgen dat uw nieuwe dakbedekking volledig aansluit bij uw wensen en eisen. Bij ons staat uw tevredenheid voorop en daarom zetten wij ons in om u te voorzien van de best mogelijke service en kwaliteit. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken en te kijken hoe wij u kunnen helpen bij het kiezen van de juiste dakbedekking voor uw woning of pand in Tilburg.

geschikte_dakbedekking
bitumen-dakbedekking

Soorten dakbedekkingen

Bent u op zoek naar een nieuwe dakbedekking voor uw woning? Bij ons heeft u diverse mogelijkheden waaruit u kunt kiezen:

 • PVC
 • Leien
 • Koper
 • EPDM
 • Groendak
 • Bitumen
 • Zink
 • Aluminium

Onze ervaren dakdekkers in Tilburg staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste dakbedekking die past bij uw woning en wensen. Neem gerust contact met ons op om te bespreken welke mogelijkheden er zijn voor uw dakbedekking.

Onderhouden van dakbedekking

Wij bieden niet alleen onze diensten aan voor het plaatsen of vervangen van uw dakbedekking, maar ook voor het onderhoud van uw bestaande of nieuwe dakbedekking kunt u bij ons terecht. Het regelmatig laten onderhouden van uw dak door een professionele dakdekker kan problemen voorkomen en zorgen voor een langere levensduur van uw dak.

Onze ervaren dakdekkers in Tilburg staan voor u klaar om uw dak te onderhouden en eventuele problemen tijdig te verhelpen. Of het nu gaat om het reinigen van uw dak, het repareren van beschadigingen of het vervangen van oude dakbedekking, wij hebben de kennis en ervaring om uw dak in topconditie te houden.

Wij begrijpen dat uw dak een belangrijk onderdeel is van uw woning en daarom bieden wij u graag onze professionele service en kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw dak altijd in goede staat verkeert. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij het onderhouden van uw dakbedekking in Tilburg.

soorten-dakbedekking

PVC

PVC is een duurzaam materiaal dat gemakkelijk te installeren is. Het is verkrijgbaar in de kleur wit, waardoor het dak in de zomer koeler kan blijven. Een PVC dakbedekking heeft een levensduur van ruim 25 jaar.

Leien

Een leien dakbedekking geeft uw woning een natuurlijk imago. Deze dakbedekking heeft een levensduur van ruim 40 jaar.

Koper

Als u op zoek bent naar een opvallende optie voor uw schuine dak, dan is koperen dakbedekking een uitstekende keuze! Deze dakbedekking gaat ruim 80 jaar mee.

EPDM

EPDM is een duurzaam materiaal dat gemaakt is van synthetisch rubber. Het kan ruim 40 jaar meegaan en maakt uw dakbedekking elastischer. Hierdoor is het beter beschermd tegen de wisselende weersomstandigheden.

Groendak

Een groen dak verbetert de duurzaamheid van uw dakbedekking. Het kan de levensduur met meer dan 40 jaar verlengen! Vaak wordt een groen dak aangelegd op een bitumen, PVC of EPDM dakbedekking.

Bitumen

Dit type dakbedekking is zeer gebruikelijk. Het is eenvoudig aan te leggen en biedt een zeer duurzame oplossing. Het is uitstekend bestand tegen het Nederlandse weer en gaat ruim 25 jaar mee!

Zink

Bij een hellend dak kunt u ook kiezen voor een zinken dakbedekking, wat het meest duurzame materiaal is en ruim 100 jaar kan meegaan!

Aluminium

Als u op zoek bent naar een dakbedekking voor uw schuine dak, kunt u kiezen voor aluminium. Het is een duurzaam materiaal dat makkelijk te bewerken is. Door de flexibiliteit van het materiaal is het eenvoudig aan te leggen op daken met verschillende vormen. Bovendien heeft het een levensduur van ruim 50 jaar!

Kosten dakbedekking plaatsen

De kosten voor het aanleggen van een dakbedekking zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals het gekozen materiaal en de hoeveelheid materiaal dat nodig is. Het is belangrijk om deze factoren mee te nemen bij het berekenen van de totale kosten. Wij bieden de mogelijkheid om vrijblijvend een gratis dakinspectie aan te vragen, zodat we een nauwkeurige schatting kunnen geven van de kosten.

Tijdens een kosteloze dakinspectie komen wij bij u langs om een heldere kostenberekening voor u op te stellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. En als u besluit om niet door te gaan met onze diensten, brengen wij u geen kosten in rekening, zelfs niet voor de inspectie! Wij bieden hoogwaardige materialen en vakmanschap tegen zeer concurrerende prijzen.

bitumen-dakbedekking-aanleggen

Welke soorten dakbedekkingen zijn er?

Voor elk type dak bieden wij een ruime keuze aan dakbedekkingen, waaronder PVC, leien, koper, EPDM, groendak, bitumen, zink en aluminium.

Wat kost het om een dakbedekking aan te leggen?

Elke opdracht is uniek en de kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals het type dak, de oppervlakte en de gekozen materialen. Wij van Dakdekkerij Tilburg komen graag bij u langs voor een kosteloze dakinspectie op locatie, waarbij wij u een heldere offerte kunnen aanbieden.

Hoelang kan een dakbedekking mee gaan?

Elk type dakbedekking heeft zijn eigen eigenschappen en duurzaamheid, die afhankelijk zijn van het gebruikte materiaal en het onderhoud ervan. De levensduur varieert van 25 tot wel 100 jaar! Een regelmatig en goed onderhouden dak gaat aanzienlijk langer mee dan een dak dat niet goed wordt onderhouden.

Call Now Button