Dakdekkerij Tilburg
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakkapel renovatie

dakkapel-renoveren

Dakkapel renoveren?

Overweegt u een renovatie van uw dakkapel? Als uw dakkapel in goede staat verkeert, is renovatie een uitstekende keuze! Dakdekker Tilburg zorgt ervoor dat de renovatie van uw dakkapel wordt uitgevoerd met onderhoudsvriendelijke materialen.

Een dakkapelrenovatie omvat verschillende diensten, waaronder isolatie en de vervanging van zijwangen, boeidelen, ramen en kozijnen.

Nooit meer schilderen

Wilt u besparen op tijd en kosten voor het schilderen van uw dakkapel? Dakdekkerij Tilburg kan dit voor u regelen! Wij bekleden uw dakkapel met Keralit, waardoor u deze nooit meer hoeft te schilderen. Bovendien zorgt Keralit voor een strakke afwerking zonder boor- en schroefgaten.

Kosten renovatie dakkapel

Soms kan het renoveren van een dakkapel bijna net zo prijzig zijn als het volledig vervangen ervan. De renovatiewerkzaamheden kunnen tot wel 75% van de totale kosten van een vervanging uitmaken. Daarom kan het verstandig zijn om een volledige vervanging te overwegen. Voordat we een beslissing nemen, zullen we uw dakkapel inspecteren en u een eerlijk advies geven, waarbij we zowel de voordelen als de nadelen op een rij zetten.

Dakkapel bekleding
dakkapel_vervangen

Voordelen van vervangen

In sommige gevallen kan het vervangen van uw dakkapel een betere keuze zijn dan renovatie of reparatie. Hieronder vindt u de voordelen van vervanging:

  • Het voldoet aan de nieuwste bouwkundige eisen.
  • Het is duurzamer vanwege de hoogste isolatienormen.
  • Het wordt met de beste en meest duurzame materialen gemaakt.
  • De waarde van uw woning stijgt.
  • U kunt het op eigen wens laten samenstellen. Hierbij kunt ook denken aan allerlei accessoires en opties.

Zal ik mijn dakkapel vervangen of laten renoveren?

Of u direct aan de slag kunt met een renovatie hangt af van uw specifieke wensen en budget. Voor kleine renovaties is dit meestal geen probleem. Maar als het gaat om grote renovaties, raden wij aan om dit toch even te overleggen met een specialist. De kosten kunnen namelijk bijna net zo hoog worden als bij een complete vervanging. In dat geval kan het verstandiger zijn om te kiezen voor een vervanging.

Is er een optie zodat ik mijn dakkapel niet meer hoef te schilderen?

Absoluut! Wij kunnen uw dakkapel bekleden met Keralit, een duurzame gevelbekleding gemaakt van kunststof. Hierdoor hoeft u uw dakkapel nooit meer te schilderen. Bovendien geeft het een strakke afwerking en een mooie uitstraling.

Wat voor voordelen heeft het vervangen van een dakkapel?

Als u besluit uw dakkapel te vervangen, dan heeft u een dakkapel die voldoet aan de moderne bouwvoorschriften. Het is duurzamer omdat het voldoet aan de hoogste isolatienormen, waardoor u op de lange termijn geld kunt besparen op uw energierekening. Bij Dakdekkerij Tilburg gebruiken wij alleen hoogwaardige en duurzame materialen voor de bouw van uw nieuwe dakkapel. Daarnaast kunt u het dakkapel volledig op maat laten maken volgens uw eigen wensen, wat de waarde van uw woning zal verhogen.

Call Now Button