Dakdekkerij Tilburg
 • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
 • Altijd 100% betrouwbaar advies
 • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakreparatie

dakschade

Oorzaken van dakschade

Het is belangrijk om beschadigingen aan uw dak zo snel mogelijk te repareren om lekkages te voorkomen. Daken zijn namelijk gevoelig voor lekkages wanneer ze beschadigd zijn.

 • Geen extra kosten bij spoed
 • We garanderen expertise en vakmanschap
 • Onze werkwijze is transparant en we betrekken u bij alles
 • We bieden de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
 • Onze apparatuur is van A-kwaliteit en we hebben 18 jaar ervaring.

Beschadigingen kunnen optreden tijdens stormachtig weer of sterke windstoten, waarbij takken en stenen tegen de dakbedekking slaan. Bovendien kan slijtage ook leiden tot beschadigingen aan uw dak.

Behoefte aan dakreparatie

Het Nederlandse weer kan dagelijks flink variëren en dat heeft invloed op de conditie van uw dak. Daarom is het verstandig om periodiek dakonderhoud te laten uitvoeren door een professioneel dakdekkersbedrijf. Zo kunt u de levensduur van uw dak verlengen en voorkomen dat er reparatiewerkzaamheden nodig zijn.

Beschadigde dakbedekking kan leiden tot vervelende situaties, zoals daklekkages. Het is daarom verstandig om beschadigingen aan uw dak zo snel mogelijk te laten repareren. Aarzel niet en neem direct contact op met een professionele dakdekker als u schade aan uw dak constateert, om te voorkomen dat de schade erger wordt en de reparatiekosten hoger uitvallen.

dak-repareren
dakreparatie_daklekkage

Gevolgen achterstallige reparatie

Als schade niet snel wordt gerepareerd, kan dit leiden tot grotere problemen met vervelende consequenties. Zo kan bijvoorbeeld de isolatiewaarde van uw woning verminderen, waardoor uw maandelijkse energierekening hoger zal uitvallen. Ook kan de schade leiden tot daklekkages, die weer tot nog ernstige problemen kunnen leiden. Het is daarom van belang om schade aan uw dak tijdig te laten repareren.

Een lekkage die lange tijd onopgemerkt blijft, kan leiden tot ongewenste problemen. Na verloop van tijd kan er schimmelvorming optreden, wat ernstige schade aan uw woning kan veroorzaken. Heeft u last van een daklekkage? Wacht dan niet langer en schakel direct ons in!

Dakreparatie uitvoeren

De dakbedekking van een woning is kwetsbaar, met name bij oudere woningen. Dakdekker Tilburg staat klaar om u te helpen bij alle reparaties die nodig zijn aan uw dak.

 • 24 uur service
 • Géén voorrijkosten
 • Ervaren dakdekker

Onze expertise, kennis en ervaring zorgen ervoor dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wij bieden diverse dakdekker diensten aan.

dak-reparatie

Wat voor gevolgen kan schade aan mijn dak hebben?

Krachtige wind of storm kan leiden tot rondvliegende takken en steentjes die tegen uw dakbedekking slaan. Dit kan leiden tot gaatjes en scheurtjes in uw dakbedekking, wat weer kan resulteren in daklekkages.

Wat voor gevolgen kan achterstallige reparatie hebben?

Als u schade aan uw dak heeft, is het van groot belang om dit snel te laten repareren! Een beschadigd dak kan leiden tot een vermindering van de isolatiewaarde van uw woning, wat resulteert in een stijging van uw maandelijkse kosten. Daarnaast vergroot het de kans op een daklekkage als de reparatie wordt uitgesteld.

Wat kost het uitvoeren van een dakreparatie?

Elke klus is uniek en kan daarom verschillende kosten met zich meebrengen, die vooraf niet kunnen worden vastgesteld. Wij hanteren echter een transparante werkwijze, waarbij wij altijd beginnen met een gratis dakinspectie. Op basis van deze inspectie kunnen wij een kostenberekening maken en u informeren over de te verwachten kosten. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten.

Call Now Button