Dakdekkerij Tilburg
 • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
 • Altijd 100% betrouwbaar advies
 • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Schoorsteen

schoorsteen_diensten

Alle soorten schoorsteen diensten

Met onze expertise in diverse dakwerkzaamheden, kunnen onze gespecialiseerde dakdekkers u helpen met alles wat uw dak nodig heeft. Of het nu gaat om een reparatie, renovatie of andere werkzaamheden,

 • Laagste prijs, hoogste kwaliteit gegarandeerd
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • A-kwaliteit apparatuur- 18 jaar ervaring

Dakdekker Tilburg staat voor u klaar. Bovendien zijn wij ook deskundig op het gebied van schoorsteenrenovatie en -reparatie, zodat uw schoorsteen in topconditie blijft.

Schoorsteen lekkage

Als u last heeft van lekkage door uw schoorsteen, is het van groot belang om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Als een lekkage niet tijdig wordt opgelost, kan dit leiden tot aantasting van de dakconstructie. Het is daarom raadzaam om uw schoorsteen regelmatig te laten onderhouden, vooral gezien de instabiele weersomstandigheden. Onze experts begrijpen dit en zijn in staat om uw schoorsteenproblemen snel en adequaat op te lossen.

Watervlekken op muren en plafonds kunnen duiden op een lekkage in uw dak. Als dit niet tijdig wordt verholpen, kan dit leiden tot de groei van schimmel en verdere aantasting van het dakvlak en de dakconstructie. Daarom is het van groot belang om eventuele lekkages in uw dak snel te laten repareren. Onze experts kunnen u hierbij helpen en zorgen voor een duurzame oplossing.

schoorsteen_lekkage
schoorsteen_lekkage

Oorzaken schoorsteen lekkage

De schoorsteen van een woning kan snel slijtage vertonen doordat het zich op een hoge positie bevindt en blootgesteld wordt aan diverse weersomstandigheden. Als er lekkage ontstaat aan de schoorsteen, kan dit leiden tot diverse problemen, zoals:

 • Een schoorsteen kan tekenen van slijtage vertonen door verjaarde, gescheurde of losse stenen.
 • Poreuze voegen in uw schoorsteen kunnen leiden tot lekkages.
 • Een gescheurde plateau van uw schoorsteen kan gevaarlijke situaties veroorzaken.
 • Slecht onderhoud kan leiden tot problemen met uw schoorsteen, zoals lekkages.
 • Onbeschermde schoorsteenkanalen kunnen leiden tot verhoogde risico’s op brand of koolmonoxidevergiftiging.
 • Een kapotte of verslechterde schoorsteenkap kan ook problemen veroorzaken, zoals waterinsijpeling of verstoppingen.

Schoorsteen inspectie

Als u schade heeft aan uw schoorsteen, kan dit vervelende gevolgen met zich meebrengen. Om dit te voorkomen, is het raadzaam om uw schoorsteen jaarlijks te laten inspecteren door een professionele vakman. Door preventief te handelen, kunt u grotere problemen en hogere kosten in de toekomst voorkomen. Houd er rekening mee dat lekkages in de meeste gevallen niet direct worden opgemerkt. In de tussentijd kan er al blijvende waterschade zijn ontstaan. Laat uw schoorsteen daarom tijdig inspecteren en eventuele schade repareren door onze ervaren experts.

Schoorsteen reinigen

Het belang van het reinigen van de buitenkant van uw schoorsteen mag niet onderschat worden. Temperatuurwisselingen kunnen ervoor zorgen dat vocht wordt geabsorbeerd door de schoorsteen, wat op den duur schade kan veroorzaken. Het is daarom raadzaam om regelmatig de buitenkant van uw schoorsteen te laten reinigen om de levensduur van uw schoorsteen te verlengen en eventuele problemen te voorkomen. Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het reinigen van uw schoorsteen.

Naast vocht kan de groei van algen en mossen ook schade veroorzaken aan uw schoorsteen. Om onnodige risico’s te voorkomen en de levensduur van uw schoorsteen te verlengen, is het daarom verstandig om jaarlijks uw schoorsteen te laten reinigen. Onze ervaren experts staan voor u klaar om uw schoorsteen grondig te inspecteren en eventuele problemen op te lossen. Zo kunt u met een gerust hart genieten van een veilig en goed functionerend rookkanaal.

Schoorsteen reinigen

Komen jullie langs bij problemen aan mijn schoorsteen?

Ja zeker! Dakdekker Tilburg heeft zich gespecialiseerd in alle werkzaamheden met een dak, dus ook de schoorsteen!

Wat kan ik doen bij een lekkage aan de schoorsteen?

Een lekkage kan vervelende gevolgen hebben. Het gaat niet alleen om een plas water, maar het kan ook leiden tot schimmelvorming, aantasting van de houten constructie, muren, plafonds, meubels en nog veel meer! Heeft u gemerkt dat u last heeft van een lekkage? Schakel dan snel een dakdekker in om verdere schade te voorkomen!

Wat kost het om mijn schoorsteen te laten inspecteren?

Bij Dakdekkerij Tilburg is de inspectie van uw dak geheel kosteloos. Onze deskundige dakdekkers voeren een grondige inspectie uit om eventuele gebreken vast te stellen. Vervolgens stellen wij een gedetailleerd overzicht op van de benodigde werkzaamheden, zodat u een duidelijk beeld heeft van de kosten zonder ergens aan vast te zitten. Wij streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden, zodat u met een gerust hart uw dak aan ons kunt toevertrouwen.

Call Now Button