Dakdekkerij Tilburg
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Veelgestelde vragen

Verloopt de vervanging van uw dakleer vlekkeloos?

In de meeste gevallen wel, maar voordat we kunnen beginnen, is het nodig om eerst de huidige staat van uw dak ter plaatse te controleren.

Is het wel mogelijk dat er een nieuwe laag bovenop de oude laag aangelegd wordt?

Het is mogelijk om een nieuwe laag dakbedekking over de oude laag aan te brengen, maar dit is afhankelijk van de conditie van de huidige dakbedekking. Om dit te bepalen, komen wij eerst ter plaatse voor een inspectie. Als uw dakbedekking geschikt is voor deze methode, zullen wij dit zorgvuldig uitvoeren.

Krijg ik garantie op mijn dakbedekking?

Dakdekkerij Tilburg biedt minimaal 10 jaar garantie op de door ons aangelegde daken. Wij adviseren om jaarlijks een dakonderhoud te laten uitvoeren. Tijdens een onderhoudsbeurt maken wij het dakvlak schoon en vrij van takken, bladeren, steentjes en andere ongewenste voorwerpen. Hiervoor hebben wij een onderhoudsplan opgesteld. Eventuele problemen kunnen op tijd worden ontdekt en opgelost, waardoor de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verlengd.

Kunnen jullie ook een dak van zink aanleggen?

Absoluut! Wij zijn een deskundig dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten daken en dakbedekkingen. Wij zorgen ervoor dat de dakbedekking op een professionele en zorgvuldige manier wordt aangelegd.

Hoe zit het met de brandveiligheid tijdens de werkzaamheden?

Onze dakdekkers hebben allemaal een opleiding gevolgd op het gebied van brandveiligheid en blijven zich voortdurend bijscholen. Bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel, gezien onze meer dan 25 jaar ervaring en professionele aanpak. We nemen alle regels en veiligheidsvoorschriften serieus en zorgen ervoor dat de risico’s tot een minimum worden beperkt.

Wat is een onderhoudscontract en is het verplicht?

Door het afsluiten van een onderhoudscontract kunt u de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen. Wij komen jaarlijks langs voor een grondige dak onderhoudsbeurt, waarbij we het dakvlak schoonmaken en vrij maken van takken, bladeren, steentjes en andere ongewenste voorwerpen. Tijdens deze beurt kunnen eventuele gebreken tijdig ontdekt en opgelost worden, waardoor grotere reparaties in de toekomst voorkomen kunnen worden. Hoewel het afsluiten van een onderhoudscontract niet verplicht is, raden wij het sterk aan. Door te investeren in preventief onderhoud, kunt u op de lange termijn veel kosten besparen.

Is een onderhoudscontract afsluiten mogelijk als mijn dak niet door jullie is aangelegd?

Natuurlijk, dat is zeker mogelijk. Wij plannen een afspraak in om de huidige conditie van uw dak te inspecteren en voegen uw dak toe aan ons reguliere onderhoudsschema. Elk jaar komen wij bij u langs voor een onderhoudsbeurt.

Wat zijn de kosten voor het inhuren van een dakdekker in Tilburg?

De kosten zijn vooraf niet exact vast te stellen, omdat elke klus anders is. Daarom bieden wij een gratis dakinspectie aan waarbij we uw dak bekijken en de benodigde werkzaamheden vaststellen. Op basis van deze vrijblijvende inspectie maken wij een duidelijke kostenberekening.

Wat voor consequenties zijn er wanneer er niemand thuis is als de dakexpert komt voor een inspectie?

Om onze planning op orde te houden en andere klanten niet te hinderen, vragen wij u vriendelijk om minimaal 24 uur van tevoren uw afspraak te annuleren. Als u niet op tijd uw afspraak annuleert, zijn wij genoodzaakt €59,- no-show in rekening te brengen. Dit komt doordat onze dakexpert vaak meerdere locaties per dag inspecteert. Door het niet tijdig annuleren van uw afspraak kan de expert geen ander dak inspecteren in de vrijgekomen tijd. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Gratis dakinspectie

Gratis en vrijblijvend

Dakdekkerij Tilburg

Heeft u vragen? Bel ons!

Call Now Button