Dakdekkerij Tilburg
 • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
 • Altijd 100% betrouwbaar advies
 • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Vogeloverlast

Vogeloverlast

Last van vogels?

Ervaart u hinder van vogels? Hun uitwerpselen kunnen overal terechtkomen en zijn onaangenaam om te zien. Bovendien kunnen vogels voor lawaai zorgen en daarmee voor overlast zorgen. Helaas beperkt de overlast van vogels zich niet alleen tot deze aspecten.

Vogels hebben de neiging om zich ergens te nestelen, zoals in de dakgoot, waterafvoer of onder de dakpannen. Dit kan vervelende gevolgen hebben, waarvan u zich misschien niet bewust bent. Het kan leiden tot verstoppingen met als gevolg lekkages. Bovendien kunnen vogels ook de isolatie van uw dak beschadigen.

Vogelnesten kunnen ook een broedplaats zijn voor ongedierte en insecten. Hierdoor kunnen de ongedierte en insecten gemakkelijker uw huis binnenkomen. Als u dit niet op tijd opmerkt, kunnen de ongedierte en insecten zich voortplanten in uw dak of woning. Dit kan resulteren in de noodzaak om naast een dakdekker ook een ongediertebestrijder in te schakelen.

Vogelwering

Wij bieden verschillende effectieve oplossingen om vogeloverlast te voorkomen. Onze vogelweringen zijn niet alleen efficiënt, maar ook betaalbaar!

Enkele voorbeelden van onze vogelweringen zijn:

 • Schoorsteenkappen
 • Solarguards
 • Roofguards
 • Vogelpinnen
dakbedekking-1
vogeloverlast verhelpen

Vogeloverlast verhelpen?

Dakdekker Tilburg staat voor u klaar, ook als u last heeft van vogeloverlast.

 • Maak uw dakgoot en dak vogelvrij
 • Voorkom vogelnesten
 • Geen last van geluidsoverlast
 • Geen last van vogelpoep
 • Voorkom vervuiling en/of beschadiging door vogelontlasting
 • Bescherm uw dakgoot tegen opspattend water
 • Houd uw schoorsteenkanaal vogelvrij

Geen enkele klus die te maken heeft met uw dak is te groot of te klein voor ons!

Wat voor overlast kunnen vogels geven?

Vogels kunnen diverse vormen van overlast veroorzaken, variërend van geluidsoverlast en vogelpoep tot schade aan uw dakisolatie. Wanneer vogels zich nestelen onder de dakpannen of andere plekken op uw dak, kan dit verstoppingen veroorzaken en leiden tot lekkages. Bovendien kunnen ongedierte die zich nestelen in vogelnesten uw woning binnendringen en verdere problemen veroorzaken. Het is daarom belangrijk om eventuele vogeloverlast snel aan te pakken om verdere schade en ongemak te voorkomen.

Hoe kan ik vogeloverlast verhelpen?

Vogeloverlast kan veel hinder veroorzaken, maar het is gelukkig een probleem dat relatief makkelijk en voordelig op te lossen is. Wij bieden diverse effectieve vogelweringen aan om dit probleem te verhelpen. Door deze weringen te installeren, kunnen we voorkomen dat vogels zich nestelen op uw dak en zo overlast en schade veroorzaken. Neem contact met ons op om te bespreken welke opties het beste aansluiten bij uw situatie en behoeften

Wat zijn de kosten voor het verhelpen van vogeloverlast?

De kosten van vogelwering zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type wering dat u kiest en de grootte van het oppervlak dat beschermd moet worden. Om een transparant kostenoverzicht op te stellen, komen wij graag bij u op locatie voor een gratis inspectie. Op basis van deze inspectie kunnen we samen bespreken welke opties het beste passen bij uw situatie en behoeften, en kunnen we een nauwkeurige kostenberekening maken. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Call Now Button